onsdag 9 maj 2012

Groupon

Vet ni vad Groupon är? 
Det är relativt nytt i Sverige men har funnits i USA sedan slutet av 2008 och är verkligen en grymt bra grej! Du bli medlem på sajten, vilket är helt gratis och du förbinder dig inte till något, och får tillgång till olika rabatterade saker. Det är allt från resor, boende och vanliga produkter. Du väljer även din stad och får erbjudanden anpassade efter orten. Nu får man till exempel ett måndadskort på Actic gym för 95 kr, ordinarie pris är 945 kr. Eller vad sägs om ett ögonfranserum som förlänger ens fransar för 199 kr istället för 995 kr?! 

I USA lever folket efter sina kuponger, det finns kuponger till aaaaallt. Karen, mamman i familjen som vi bodde större delen av tiden hos var mästare på kuponger, hon hade koll på alla erbjudanden! Groupon är en sammansättning av group coupon.

Det finns alltid flera reseerbjudanden. Här ett hotell i Toscana, ser ganska mysigt ut eller hur?!

Gå in på Groupon.se :) 

Campadre är en annan hemsida som erbjuder massa rabatterade grejer men den har funnits något år längre  i Sverige och är lite mer känd but still gooood! 

1 kommentar:

  1. Ja det där Groupon får vi erbjudande från varje dag som vi raderar. Man kanske skall börja handla där, men herregud hur skulle jag klara det? Bara att glömma. Barnpiga idag i detta riktigt usla regnväder. Örtkurs här imorgon då skall vi plocka nässlor. Kul va? Kram

    SvaraRadera