tisdag 3 april 2012

Vårt kommande boende

Vilken dag vi har här!! Solen riktigt stråååålar ;) Idag orkade jag springa (läs jogga lugnt i alla backarna med världens mjölksyra) hela vägen. Annars har jag gått i två backar men idag orkade jag alltså hela min runda! Det går framåt, dock måste man stanna vid ett trafikljus men det är inget jag kan göra något åt. 

Nu kommer det bilder på den fantastiska fudgen. Eftersom det är USA fick man provsmak så vi smakade de flesta ;)
Bilderna är inte så bra eftersom de kommer från mobilen but still pictures!
Några av de smaker som fannsGoliath, en av bergochdalbanorna

Här ska vi åka bergochdalbanan som man stod i

Trötta åkare!
På söndag åker som vi sagt till San Francisco där ska vi bo i 3 nätter på ett motell som heter Super8. På vägen ska vi stanna på Rose Bowl Flea Market, en av de störta lopp/antik/vanlig- marknaderna i USA! Min mamma, Eva, var där när hon var au pair i Pasadena för sådär 30 år sedan. Nu har tydligen Sofi Fahrman och andra bloggare skrivit om den så den måste testas!

Här betalar vi 350 kr per natt för ett rum

Efter San Francisco packar vi ihop oss och kör de cirka nio timmarna till Las Vegas. Där ska vi bo på Stratospherehotel i sex nätter. Hotellet har en bergochdalbana på taket, pool, kasino. Sounds gooood! 

Här betalar vi 550 kr per natt för ett rum

Vi stannar i Las Vegas lite längre för att kunna fokusera på att plugga som jag berättat tidigare. Sen är det såklart inte ett minus att vädret kommer (peppa, peppa, ta i trä) vara toppen, det är billigt att bo och nattlivet inte fyskam!

Nu ska vi arbeta lite mer uppsatsen sen kommer Linnéa och hämtar oss så ska vi till poolen vi var vid för några dagar sedan :)

5 kommentarer:

 1. Meeeeen Rose Bowl..... åååååh fattar du att det är världens bästa loppis!!??????

  SvaraRadera
 2. Ja kära nån igen. Ska du på samma loppis som mamma i USA för 30 år sen. Det låter ju jätte enkelt att man tar vägen förbi ungefär. Ni kanske springer på familjen också bara. Oj vad ni ska ut och åka i den där ----- trafiken. Tag lugna filen så slipper jag vara nervös. Bra med billigt boende. Bergochdalbanan på taket inget för mig men en pool nere på backen kan jag ett par simtag i Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Vad kul det är att läsa din blogg och se SoCal genom dina ögon, man blir lite hemma blind efter att man har bott här ett tag! Vi ska till Vegas i helgen som kommer, ska bli kul det är ett tag sen vi var där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahah ja det verkar vara det mamma! MM det finns inga lugna filer, bara de som med avfarter!
   Vad roligt att du tycker det Helene! Ja det är klart man blir det men som ny i "stan" är det verkligen fantastiskt :) Ha så roligt i Vegas!

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera