söndag 22 april 2012

Lördag

Gårdagen började relativt tidigt med tanke på nattens dansande. Vi såg Alecs match! Alla fyra barn hade varsina matcher men som överlappade varandra. 
 Vi kunde inte stanna och kolla på alla eftersom vi hade bestämt att vi skulle ha en heldag på stranden med Devin och hans rumskompis Harry. På Alecs match var det helt sjukt varmt och fint väder men när vi kör de cirka 10 minuterna mot stranden försvinner det fina vädret och dimman slår till. 
Dimman i Laguna
Efter mycket dividerande bestämde vi oss för att åka in i landet igen och leta upp en park! Sagt och gjort framåt 14.30 satte vi läger i en stor park och spelade baseball, fotboll, åt vattenmelon, tacochips som vi doppade i salsa och gräddfil. Hade en underbart mysig eftermiddag helt enkelt!!
 Efter några timmar när solen gått i moln och dimman tagit över inlandet också åkte vi hem och umgicks lite med familjen! Senare åt vi på Native foods cafe en restaurang som bara serverar vegetarisk mat! Kul att besöka men måste säga att det var lite konstig mat även för mig som är inne i tänket... 
Jag åt en rätt som var grekisk, vet inte var det grekiska var men det smakade helt okej!
Mycket god potatissallad!
Nu ska vi påbörja vår sista dag i paradiset!

4 kommentarer:

 1. Ja då ska ni ha en jätte mysig dag. Naturligtvis blir det väl ett sorgligt avskedstagande (tårkanalen behöver kanske bevattnas), men ni får glädjas åt att ni haft så underbart tillsammans. Hälsa familjen och tacka för att dom har tagit hand om vårt barnbarn så fint. Välkommen hem Hanna,naturligtvis längtar vi efter dig vi ses nästa vecka. Kram

  SvaraRadera
 2. Kommer ni till oss mormor!?! Är det då mamma och pappa åker till Frankrike??

  SvaraRadera
 3. Nej vi kommer till boksläppet, men vi kommer redan på onsdagen.

  SvaraRadera
 4. När beräknas det att ni skall anlända på Svensk mark?
  Bara så att vi kan ha spejare/röda mattan i beredskap eller kommer ni att gå ut på baksidan med egen eskort?
  MvH - Vi som är frågevisa!

  SvaraRadera