fredag 20 april 2012

Cheesecake Factory

Igår efter lite avslutande shopping bestämde vi oss för att ha en mysig middag på Cheesecake Factory- favorit i repris! Vi började vår resa på fantastiska C F och avslutade på samma ställe! Har hunnit med några gånger emellan också ;) Eller ja avsluta och avsluta men idag ska vi ut, imorgon ska vi vara på stranden hela dagen och kvällen sen på söndag ska vi ha lite mys med familjen hade vi tänkt så på sätt och vis blev det sista kvällen.

Mojito passion - to die for!

Det mörka brödet man får innan maten är verkligen super gott, jaaa jag provsmakar lite gluten...

Milkshake med choklad, kaffe och chocolate chip!
Roliga som vi är åt vi ännu en gång nachotallrik! 
Testade dock deras avocado rolls som var grymt goda!! Ska försöka göra dem hemma tänkte jag :) Kommer ni till C F någongång, testa dem! 

Vi köpte med oss en cheesecake!

 Ni som varit i USA känner kanske igen Forever 21!? Går att jämföra med Primark i London men Forever 21 har mycket mer snygga kläder och accessoarer men är lika billiga!
 Cheesecaken vi köpte med var inte att leka med för att uttrycka det milt! Var egentligen en blandning mellan kaka och cheesecake och hette något med Hershey's (som är en chokladsort) dream... Baksidan var täckt av Hershey's kisses! Frostingen var sååå god!!!
Tjingeling!!

1 kommentar:

  1. Efter en hel dag med regn o snö får vi avsluta med berättelse och fina bilder från dig. Det är numera vår kvällslektyr. Tack vännen. Nu har vi börjat nedräkningen (det har vi gjort länge)och du kommer närmare och närmare. Kram

    SvaraRadera