onsdag 18 april 2012

Back on track

En kombination av dåligt internet och få minuter förutom sömn på rummet har gjort att jag inte bloggat de sista dagarna i Las Vegas men nu är vi tillbaka hos familjen i OC! 

Vi har haft en helt fantastisk trip till LA, San Francisco och Las Vegas men det var riktigt kul att träffa familjen igen!! :)

Karen hade gjort en amerikansk cheesecake, ser ni hur god den var?!?!?! Ohhhllaaaa säger jag bara!! 

 Hon hade även gjort egen chokladglass med mandlar i! Hon hade i chocolate chip så den smakade verkligen choklad, yummie! 

Efter att Linnéa och Christy åkte i lördags fick vi nytt besök och kvällen spenderades på diverse ställen i Vegas. Riktigt kul hade vi! Tyvärr har jag inga bilder, utan de ligger på Saras kamera. Vi började med att gå till en bar som var precis som i filmen Coyote Ugly, sjukt kul! Sen gick vi vidare till olika kasinon, hotell, bara dansade och hade trevligt - upplevde Vegas by night!


Beer pong, kan berätta att jag inte var så dålig för att vara nybörjare!!
Dagen efter började gick vi runt till flera av de olika hotellen på lite sightseeing :)

Encore Wynn
 Treasure Island
 Venetian

Man kunde ta sig en sväng i en gondol som gick in genom hotellet och sedan ut igen! 
Fantastiskt söta cupcakes!
Caesars Palace

Kristaller!


Poolen

Bellagio 


Häftig vattenshow utanför hotellet. Hör ni låten de spelar?! Sjukt rolig.. Vi gick även och såg showen på kvällen, måste säga att den faktiskt var finare att se under dagen, trodde det skulle vara tvärt om men icke sa nicke. På kvällen hade de iaf bytt låt!

Skulle ha varit en film men den verkar inte vilja fungera så jag lägger in några bilder istället!



Jag fick nyligen reda på att jag fick VG på min hemtenta jag skrev för ett tag sen i marknadsförings c-kursen. Fick även VG på projektarbetet jag skrev tillsammans med två tjejer, vilket betyder att jag fick VG i hela kursen!! MVG finns inte på universitet utan VG är det bästa som går att få så jag är nöööööjd som bara den! 

 Imorgon kommer lite mer bilder från Vegas men nu ska jag sova några timmar!

1 kommentar:

  1. Så kul att få lite nytt från dig. Grattis Hanna till det fina betyget. Vi förstår att ni haft hur kul som helst men det kanske är skönt att vara hos dom nu och varva ner lite, kanske få lite distans till det hela. Det känns som det är lite hemma för er. Vilka bakverk. Ja här hålller vintern sitt kalla tag över oss. Minusgrader på nätterna men dock ingen snö! Kram

    SvaraRadera