tisdag 10 april 2012

San Francisco del 1

Vilken frukost vi fick ujujuj, massor att välja bland... Eller inte! Jag åt två koppar med mjölk och flingor och drack te, Sara kunde lägga till en macka. Man kunde ta en tallrik men eftersom man äter på rummet blev det koppar som var lättare att bära. Knäpp som jag är och tydligen Sara också tyckte vi det var mysigt att äta frukost i konstiga koppar på rummet!
 Vi har alltså gjort San Francisco idag, mycket fin stad! Känns ganska liten även fast den är så stor, man kan gå iprincip överallt. Staden är känd för sina backar och jag kan inte säga annat än att vi har fått träning idag. 

Dessa kunde man hyra och köra runt i staden på, vi valde dock att använda våra ben!
 Fantastiskt fina och annorlunda hus i hela staden har vi skådat!

Golden Gate bron skymtas i bakgrunden
Alcatraz





Vi hittade en affär specialiserad på choklad. Massa gott fanns det och vi inhandlade en bit med mjölkchoklad och kokos & en med macadamianötter, kolasås och mjölkchoklad.

Sara är halvt beroende av Starbucks... Jag gör sällskap ibland när jag känner för att testa en ny smak. Idag blev det en islatte med karamellsmak, var lite för söt för min smak.


Sjölejon, ser lite läskigt ut tycker jag... 

Förstår ni hur jobbigt det var att gå upp och ner, upp och ner!




Nu är vi riktigt trötta, efter att ha sovit lite i två nätter och nu gått konstant ligger vi på rummet, kollar på tv och håller på att somna.. Mysigt har vi iaf :) Sara berättade precis att det är cirka 30 grader i Las Vegas men att när vi kommer väntar regn i flera dagar.. What?!?! Jaja jag har hittat en helt underbar cupcakes affär idag men den får ni se imorgon ;)

1 kommentar:

  1. Ja sjölejonen ser verkligen äckliga ut, inte mina tycka om djur precis.Jag tor ni ska stanna i San Francisco med dessa backar ett tag när man ser vad ni vräker i er för mycket gott. Ser onekligen verkligen gott ut, både mat och godis. Ja ny dag här med enbart regn. Kram

    SvaraRadera