torsdag 19 april 2012

My day

Det blev inte poolen utan stranden! 

Uppe i detta område har Barbra Streisand ett hus!
 Det var massssssor med folk som surfade! Har nog aldrig sett så många på surfare samtidigt innan. 

 Efter några timmar på stranden åkte vi och kollade på Alec som hade baseboll match!


Briana och Sara :) 
Alec slår!
 Till kvällsmat hade Karen gjort en sjuuuuukt god gratäng. Hon hade gjort en stor till hela familjen med tortilliabröd och köttfärs och en egen till mig med corntotilla och bönor- alltså både vegetarisk och glutenfri! Hur snäll får man vara?! 

Mummms!!
Nu på kvällen har vi varit och gjort lite ärenden, snart åker vi hem... På måndag klockan 6.45 amerikansk tid flyger vi mot vad vi har hört ett kallt och snöigt Sverige... Men vi har mycket att hinna med innan dess, till exempel sova nu ;)

2 kommentarer:

  1. Kanske till ett varmt och skönt Sverige. Alla är så grymt trötta på det här nu så kanske våra gemensamma krafter gör att värmen kommer i helgen;) Vem vet... Tidig morgon, vi är i förberedelsernas tid.... skall försöka få till en inbjudan på fb idag - hur nu det skall gå till??
    Puss puss

    SvaraRadera
  2. Ja det där verkar ju vara en helt otroligt snäll familj som gör så mycket för er. Va kul! Vi ska ha vår örtkurs härute på gården nu, det var - 1 grad tidigare. Vi ska leta tussilago om vi hittar några dom vill inte blomma när det är så kallt. Kram

    SvaraRadera