onsdag 11 april 2012

On the road

Ja ni kära vänner idag ringde väckarklockan redan klockan 6 för att hinna ut ur San Francisco innan morgontrafiken och det lyckades, inga timmar i kö här inte!! Så nu har vi alltså påbörjat våra 10 timmar i bil till Las Vegas.

Igår regnade det konstant hela dagen, nooooon stop! Det gjorde oss egentligen ingenting eftersom vi hade shopping på schemat. Outleten var mycket bra och vi fyndade verkligen! Från Converse butiken kom vi ut med 9 par skor, kvinnan trodde vi var galna!! Men vi köpte bara ett par var resten var beställningar från min söta lilla familj ;) De var under halva priset jämfört med hemma! Måste säga att det är extremt roligt att handla åt andra, tänka till vad de tycker om, storlek och färg så det förhoppningsvis tycker om det lika mycket som om de valt det själva :)

Sara åt en enligt henne mycket god quesedillaburgare så ett tips till er där hemma! Stek bröden i smör och ha på ost på ena sidan.

Efter vår shopping åkte vi till en av San Franciscos sju kullar - Twin Peks. Vilken utsikt!!! Vi såg hela staden med alla dess lampor, ett tips är att faktiskt åka på kvällen och inte under dagen. Tyvärr regnade det och i kombination med iPhone och mörker är bilderna inte i närheten av verkligheten men det var en heeeeeeeelt magnifik utsikt :) På vägen hem åkte vi igenom Haight Ashbury, ett område som är känt för sin bohemiska känsla, vintage shopping och att hippekulturen grundades där. Vilket område, ojojoj! Tinnar och torn överallt tillsammans med mysiga butiker och målningar gjorde verkligen sitt! Tyvärr var allt stängt så kommer jag tillbaka tii SF ska jag definitivt gå dit under dagtid. Vi såg till exempel huset där Janis Joplin bodde ett tag!

Kvällen avslutades med picknick på rummet runt midnatt :)

2 kommentarer:

  1. Wow det verkar häftigt för en hippiemorsa. Ja allt annat också förstås;)

    SvaraRadera
  2. Nu måste jag få veta om ni har hyrt in er i en last container eller nåt sånt. Eller betalar ni för en extra person på flyget, frågetecken? Jag säger än en gång - vad MYSIGT ni har. Kram från ett åter regnigt Storvik. Gick dock att sopa lite asfalt mot kvällningen, man måste ju få luft!

    SvaraRadera