lördag 31 mars 2012

Regnigt


Sara sitter och pluggar bredvid mig, hon läser en distanskurs i marknadsföring och har sista provet idag. Så snart kan vi ha allt fokus på c-uppsatsen vi är här för att skriva... Idag har vi som plan att sitta med den till 17 då vi ska hämta vår BIL! Det gör inte så mycket eftersom det ser ut så här nu:
Gatan vi bor på
Alltså regn men tydligen ska det bli fint väder klockan 13. Vet inte om jag tror på det men men. Nu kom familjen precis hem, de har varit på match med ett av barnen. Här är det olagligt att lämna barn hemma själva så när någon ska skjutsas så måste alla med och som jag berättat är man väldigt bunden till bil här. Man åker överallt, går inte att gå och handla mat eller något liknade. Det tar cirka 10 min att ens gå utanför grindarna till området sedan är det en bit till närmsta affär, det är inte som hemma där det ett centrum. Här är det olika komplex med affärer som man åker till sen är det såklart ett litet centrum i Laguna, ett i Newport osv men det är ett annat "system" här- olika minicentrum med massa olika affärer.

Igår var barnen så söta. De höll på med någonting på övervåningen i flera timmar sedan kom de ner med varsin biljetter till oss. Där det stod att vi var välkomna upp när de ropade på oss och var tvungna att ta med oss biljetten. De hade byggt en liten stad och var jätte stolta! 
Alec och Brianna 
 Vi var som sagt ute igår - dansade heeeela kvällen! Mycket kul! Klubbarna här är mycket mindre än i Sverige, jag trodde det skulle vara tvärtom men det finns flera mindre istället för färre större. I Sverige har iprincip alla uteställen flertalet dansgolv vilket de inte här då det bara finns ett per ställe.
Hemma i vårt rum

Vi hade köpt små stickers som vi satte på folk vi tyckte var trevliga, dansade bra, snygga ja typ som likeknappen på facebook. Roliga tjejer från Sverige ;)
Ser ni vad som är under?!??!? Ja en MacBook Pro den är helt sjuuuuukt bra. Trodde inte att en dator kunde vara så lätt att använda med så många bra finesser som helt enkelt gör att man bara älskar den. För er som inte vet är det en dator. Den var 2000 kr billigare än i Sverige och eftersom min dator är trasig hemma (har använt lillasyster Stinas sista tiden) var det en bra deal!

2 kommentarer:

  1. Ja ni har regn ni, det har inte vi. Vi har snö och minusgrader inte kul. Få se när föräldrarna dyker upp i morgon dom är ju hos Monika i Gävle. Kul att ni varit ute och dansat och haft kul (vilket ni har hela tiden tydligen) Nu nattar vi oss och på återhörande i morgon Ha så kul. Kram Lycka till med bilen.

    SvaraRadera
  2. Fasiken vad kul:)))Hur kul som helst!!! Såna lappar skulle jag också vilja ha. Tänk om man haft dom på festen igår. Folk skulle ju skrattat ihjäl sig.... haha!!
    Håller verkligen med - riktigt roliga svenska brudar;)

    SvaraRadera