fredag 30 mars 2012

Födelsedags dekoration

Nu har jag sovit som en stock och ni haft eran fredag dag som jag nu börjar! Igår mellan min löptur och att vi hämtade upp familjen på flygplatsen satt vi inte inne och kollade på tv eller tappade tid på annat sätt- vi hade en shoppingdag! Jag hittade bland annat ett par nya joggingskor för cirka 300 kr, high five!

Vi besökte välkända Victoria Secret, vad jag köpte är dock en secret ;)

Jag drack en latte med honey almost flavor, sjukt god - smakade lite som amaretto. En enkel förklaring är att amaretto  är mandellikör men denna påminde som sagt, lite annorlunda, jag gillade den starkt! Delade även på en himmelskt god lemon  bar.

Mycket gott! Marsmallows doppade i fudge. 
Eftersom det är USA har man såklart teman på alla födelsedagar, tårta och paket är så klart inte tillräckligt... Mamma Karen hade köpt massa saker med Erickas favorit figur på som vi förberedde tills de kom hem. Jag har aldrig i hela mitt liv och kommer nog aldrig få se en tjej som är så glad av att fylla år. Hon skrek av glädje, åt allt! Hade du gett henne ett tomt A4- papper lovar jag att hennes reaktion hade varit - Oh my God, I love, I looooove, it´s so white and nice... 
Cupcakes

Heliumballonger som lyser i mörkret


Sara med matchande byxor till kortet hon gav, det spelade the chickedance! 
Familjen har varit på en tiodagars Disney-kryssing i Bahamas. Båten hade 14 våningar, tog 4000 passagerare, 1000 anställda, byggt en egen ö där de stannande med djur som giraffer, lejon.... ja ni fattar barnen var inte besvikna direkt! Nu ska jag väcka Sara sen är planen att vi ska mot stranden :)

3 kommentarer:

 1. Ja eftersom det verkar som om jag kan ge en kommentar nu får jag väl ta det lugnt med hur underbárt allt verkar vara och helt enkelt säga oh vad mysigt. Ligga lite lågt kanske. High five på nya löpskor - men tänk på löpsteget i alla backar. Ha det bra. Hälsa familjen. Kram

  SvaraRadera
 2. Vad bra ni verkar ha det!! Blir allt lite avis ;) Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. hahah jag lovar, vi sprang imorse... Trodde jag skulle svimma, det är så extremt jobbigt. Hoppas ni sover gott!! Kramar!

  Ja Madde det är verkligen underbart! Hoppas du trivs i lägenheten :)

  SvaraRadera