onsdag 28 mars 2012

Annorlunda hus

 Nu är det morgon här, klockan är halv nio och solen skiner in genom fönstret! Natten har varit bra :)

När vi var på tur igår såg vi de mest fantastiska husen på alla olika möjliga sätt, både de som var storslaget fina, de som var gulliga och de som var annorlunda. Kolla på det här, de har dekorerat inför påsken, ser ut som taget från en saga!


 Eller det här, man kan ju tro att det är ett skyltfönster men ickesanicke, det är ett vanligt bostadshus eller ja vanligt och vanligt det kostar väl sisådär 10 miljoner men en familj bor där iaf som välkomnat påsken.


Ingen vanlig syn i Sverige direkt men samtidigt är kanske inte en plog en vanlig syn här...

På båten mellan Newport och Balboa island
 Vi var på en affär igår som hade allt från kläder till köksartiklar, skulle bara kolla in jeansen men stannade där i 2 timmar! Ohlalla, när vi kom ut hade det blivit mörkt och vi hann inget mer. Jag hittade en ny running outfit - perfekt för mig som älskar att springa, ett par vita shorts och en fin bh !!

Maddi är familjens hund, eller mer som en sjunde familjemedlem!  Låter kanske konstiga att höra från mig som inte är känd som den största hundälskaren men hon är verkligen hur snäll och söt som helst :) 
Nu ska jag och Sara ta en två timmars promenad som avslutas med att man har utsikt över hela OC! Ha en mysig kväll där hemma :)

2 kommentarer:

  1. Nu testar vi igen....

    SvaraRadera
  2. NÄmeeeeeeeeeeeeen !! Det funkade ju utmärkt!!! High five! :D Haha älskar din träningsoutfit=)

    SvaraRadera