fredag 30 mars 2012

Bakery stuff

Look at me and my car ;) I wish...

Nu är familjen hemma, mycket trevliga och snälla verkar de vara :) Vi plockade upp dem på flygplatsen vid 18, åkte och köpte mat sen hem och firade äldsta tjejen, Ericka, som fyller 11 år. För mig om är van med en stor familj var det mysigt att sitta och äta alla 8. Familjen Oden består: två tvillingar som är 6 år, Alec och Brianna, Ellysa som är 9 år, Ericka som fyller år, mamma Karen och pappa Tim. Nu är det även bestämt - vi bor här till någon gång helgen nästa vecka och har hyrt bil från lördag eftermiddag till den 17 april. Sooooooounds good enligt mig! 

Here´s my bakery stuff

Massa olika spritsar, plus ett kit med en bok om hur man kan göra olika mönster!

Formar till choklad, muffinsformar... ja ni ser!

Fina påsar, klicstermärkern,  jaaa jag vet att jag inte är hemma till denna påsk men som tur är kommer ju påsken tillbaka nästa år ;)

Dekorationer- strössel, mini marshmallows i fina färger, ätbart glitter

Sticks och toppings!
Förstår ni att jag höll på att go crazy?! Fanns massa mer kul men efter typ 1 timme på bakavdelningen var Sara lite trött på mig plus att jag har en resväska att ta genom tullen, inte en container...

Nu till något helt annat. Jag har hela tiden klagat på att alla människor som man ser springa har dåligt löpsteg, finns inte en enda människa som springer "rätt". Idag fick jag förklaringen, det är så mycket upp och ner att alla måste vara helt färdiga, det går helt enkelt inte att hålla ett bra löpsteg. Jag trodde nästan det var ett skämt så trött jag var när jag kom hem. Dock bra träning för rumpan för alla motionärer, alltid något! Min springtur var förutom extremt jobbig i lågt tempo fylld med massa vackra ting (hus, utsikt...),  jag älskar att springa i nya städer - ett mycket bra sätt att se nya grejer och få en uppfattning om området. Jag sprang längs rosor, lavendel och andra växter som inte luktade fyskam!

Nu kan man kommentera på bloggen även fast man inte har blogger, bara att klicka längst ner i inlägget där det står kommenterar och sedan välja namn/webadress som id, går att vara anonym men det är ju lite boring... Lätt som en plätt! 

1 kommentar:

  1. Ja - hur kul har ni? Bara den affären suger ju musten ur en. Vilka grejer. Fel löpsteg så kanske dat kan vara men men jag tycker det är ok, dom löper i alla fall. Få se om vi syns till kvällen annars får det bli en annan dag. Kram

    SvaraRadera