söndag 19 augusti 2012

Skogens guld smakar smaskens

Imorse åkte jag och Simon hem till Smultris för en långpromenad med mamma och pappa i skogen! Riktigt härligt att gå i skogen :) Som vanligt gick vi lite vilse och alla skyllde på varandra, brukar lätt bli så av någon anledning... Men vi ju ute för att gå så det gjorde inget plus att när man går fel stöter man på saker man inte visste fanns :)

Mamma var grym på att hitta kantareller! Vi andra måste jobba på kantarellglasögonen... 
Vi hittade ett mycket konstigt hus, helt utan fönster och dörrar... 
En stege fanns dock så vi gick upp och hittade en lucka som ledde in till en vind.. Där la vi ner nyfikenheten och gick vidare!
När vi kom hem tog mamma upp färskpotatis från landet och stekte kantarellerna i smör, salt och peppar. Riktig mat är det godaste man kan äta! 

Hattfesten igår blev riktigt lyckad, trevliga människor, fikabord utan dess like som smakade smaskens och inget regn så vi kunde sitta ute! Bilder kommer lite senare :) Kram på er så länge!

2 kommentarer:

  1. Ja helt underbart med skogspromenader, det slår allt. Vi fick oxå gula kantareller och färskpotatis till middag. Vi kanske är lite borskämda med det.Ja då har ni haft en verkligt mysig dag.Vi tar nu en promenad ner på Storvik och köper Bingolotter trots att det är lite klallare nu. Kram

    SvaraRadera
  2. Verkligen underbart!!! Jaaaa det tror jag verkligen ni är, första gången i år för mig. Lycka till på spelet! Kram :)

    SvaraRadera