fredag 17 augusti 2012

God morgon!
Nu har jag varit vaken någon timma och har precis satt mig på tåget mot Stockholm och Formex, inköpsmässa för inredning. Mamma och pappa var där hela dagen igår och idag byter jag av pappa. Ska bli riktigt roligt! Vi barn har varit med på Formex sen vi låg i barnvagn. Kommer ihåg alla år vi fick vara hos barnpassningen, sen kom mamma och pappa och hälsade på vid lunch med mat! Nu förtiden hänger Adam med ibland men Stina och Fabian mer sällan. I våras ( mässan är 2 ggr/år)  hade jag en föreläsning när jag egentligen skulle åkt upp, ville inte missa den och sa att jag inte kommer. När jag vaknar på morgonen ångrar jag mig och inser att jag nog överlever att missa en föreläsnig så jag tar ett tåg till Stockholm, ringer till mamma och pappa och låtsas vara på väg till universitet och frågar var de är sen överraskar jag dem vid en monter!
Igår skickade mamma en video på en monter full med bakgrejer, jag halv svimmade... Verkade vara såååå mycket skoj!! Dit ska jag en snabbis idag iaf! Nu ska jag lyssna klart på Martina Haags sommarprat och kanske ta mig en tupplur ;) Kramar från mig!

1 kommentar:

  1. God morgon! Hoppas tåget går bättre idag! Annars får väl SJ en skopa ovett igen. Här har vi en dimmig morgon nmen det blir väl bättre. Ha nu en trevlig dag. Kram

    SvaraRadera