tisdag 7 augusti 2012

Invigningx2

 Kommer ni ihåg att jag berättade att jag funderade på att köpa en jacka när vi var i Stockholm? Den fick följa med mig hem och jag använde den första gången igår :)
 Älskar den! En perfekt Sverige-jacka, bra att han när det känns som det ska börja regna vilken sekund som helst eller redan börjat...  Vilket känns som ganska vanligt förekommande i vårt land!

 Det är lite av en blandning mellan en oljerock och en allvädersjacka. Köpte den på Lexington på 50 % :) Fynd och precis vad jag behövde!!
Igår på posten fick jag hem ett halsband som jag beställt från members, hemsida med ungefär samma idé som Campadre och Groupon. Det fick också invigas dagen till ära :)
Hade tänkt ge er ett smaskigt recept nu på morgonen men har bara bilder här, kommer senare eller imorgon!

Nu är jag ute på Smultris där vi smygstartar med upp till 70 % på alla kläder idag mellan kl 16-20 och imorgon redan från 8.30 på morgonen.

Kramar från mig! 

2 kommentarer:

  1. Hej Hanna. Kul att följa din blogg och alla dina smarriga bakverk. En fråga bara , dina vita jeans från Lindex har de dragkedja längs hela byxbenet eller bara längst ner? Tack på förhand. Med vänlig hälsning,//D

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt att du tycker det :) Det är bara längst ner, cirka 15 cm, jag verkligen älskar dom byxorna - så sköna!! Kram!

    SvaraRadera