lördag 11 augusti 2012

På g!

Amanda, jag och Maja började dagen med en prommis. Älskar att upptäcka städer genom en löptur eller promenad innan frukost!  
När vi kom hem hade snälla Kalle fixat frukost - nybakat bröd, fil, olika musli, ägg, te, kaffe, juice, ost, skinka, melon, grönsaker.. Till mig hade han köpt glutenfritt bröd (bakat på bageri i närheten och riktigt gott!!) och keso! Tydligen kommer han ihåg att jag älskar keso, sicken pöjk!

 Nu har vi duschat, tittat lite på OS (blir tomt när OS är över, jag har det alltid på i bakgrunden) och gjort oss i ordning. Här är det shorts och linne som gäller!! Nu ska vi gå runt lite här i stan sen om solen fortfarande lyser lägga oss i en park och sola :)
Det är lite konstigt att inte vara i cafét på Smultris idag. Har inte varit borta någon dag när det varit öppet på hela sommaren... Fabbe är hos farmor och farfar så det är Adam och Stina sköter ruljansen idag! Kul att Stina är där eftersom receptet på hennes tårta är med i repotaget om Smultris i Expressens bildag Leva & Bo idag!

Nu ska vi iväg, hoppas ni har lika fint väder som oss!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar