söndag 24 juni 2012

Precis hemkommen från bion. Oh vad jag älskar att gå på bio så mysigt att köpa lite popcorn och kolla på en bra film. Vi såg Snow White and the Huntsman. Måste säga att den var mycket bättre än vad jag trott. Jag är inte biggest fan av fantasy men mina kära vänner ville absolut se denna och övertalade mig. De hade rätt den var bra, absolut värd att se på bio!

Här kommer lite bilder från midommarkvällen :)En mycket lyckad och trevlig kväll :)

Jag skrev ju tidigare att jag skulle lyssna på Anjas sommarprat när jag sprang. Fick rysningar när introt sattes igång, nu har vi såååååå många spännande värdar att se framemot!! MEN min mobil lever sitt eget liv och tappade täckning hela tiden så jag hörde de första 3 min sen gick det inte mer... Så jag ska ladda ner mp3-versionen till min musikspelare istället tills imorgon, fattar ni vilken motivation jag har!?

1 kommentar:

  1. Vilken härlig midsommar ni ser ut att haft riktigt mysigt och vilket väder. Skall oxå jaga Anjas sommarprat någonstans glömde bort att det var igår, får väl kolla alla mina mp3are, I paddar osv. kanske kan hitta det på min kära gamla dator. Det ordnar sig nog. Kram

    SvaraRadera