tisdag 26 juni 2012

Nu har jag tagit bussen ut till Smultris, här ska fixas och donas idag! Lite senare ikväll kommer Amanda och Tabin så ska vi se premiären av Allsång på Skansen och Morden i Midsomer. Wiihhoo! Jag som inte följer något på tv har under somrarna tisdagar som heliga. Jag funderar på att baka något kul kvällen till ära. Just nu lutar det åt en paj, citron kanske?! 

En bild från helgen, känns som helgen var två veckor lång. Vi gjorde så mycket roligt och mysigt :)

Vi hörs lite senare så får vi se vad jag hittar på till kvällen, så länge gör jag regndansen lite då oct då mellan mitt fixande- no rain today, no rain today, no rain today!! ;) 

1 kommentar:

  1. Vi gör oxå regndansen men jag vet inte om det missuppfattas bland gudarna eftersom alla kranar var öppna igår!Som den värsta novemberdag. Idag ljusare och hitintills bara dugg. Barnpiga på em, få se om mf följer med. Gör en stor räksallad (o så gott) en amerikansk citronpaj (kanske ett glas rosé)vad gott allt blir. Du måste lära dig äta räkor (obs dom måste vara fina, ex som ni har)det är så gott. Få se vad vi äter! Vi åt köpekräm o mjölk i går! Ja, känns som vi måste bättra oss.(Magda säger alltid:farmor när ni äter te o smörgås ikväll vilken film ska ni se. Hon vet bara om te o smörgås. Sådana farföräldrar! Kram

    SvaraRadera