söndag 17 juni 2012

Skogen i några timmar


En tjej på Ica blev sjuk så jag fick rycka in och kvällen spenderades med några få timmar där!
När hon ringde kom jag precis ut till mamma och pappa. Jag hade tänkt baka två nya kakor men innan ta en långprommis i skogen och äta lite gott. 

Det blev inga kakor, maten var god men åts på 4 minuter... Promenaden blev mist sagt intressant. Vi gick vilse... Det tog oss 2 timmar och 20 min att komma till bilen igen. 

Här har vi precis insett att vi inte riktigt vet hur vi ska gå...
Det slutar med att vi kollar vägen via gps och kompass på mobilerna och bestämmer oss för att gena över ett öppet område.. Efter denna genväg var allas skor genomblöta! Fabbe tyckte det liknade träsket med ansikten i Sagan om Ringen.. 
Det var iaf en genväg och vi tjänade cirka en timma! Yes!

Att se vägen var heeelt underbart!
Det är en fantastiskt fin promenad, skogen är som tagen ur en saga :) MEN att gå vilse är ingen hit.. 

Sov så gott mina vänner :)

3 kommentarer:

 1. Ja, jag måste säga som det är men jag har oxå gått vilse med din mamma - men i Vence. Det var naturligtvis bådas fel, man måste kolla hela tiden var man är. Det var lite läskigt. Vi kom underfund med att vi bara gick runt runt runt, det tog många timmar. Fick dock ett lyckligt slut. Så kul att Maja är hemma. Ha nu en bra dag jag skulle vara barnpiga men behövde inte. Kram

  SvaraRadera
 2. Är du fortfarande tillsammans med din pojkvän? Det var längesen du skrev om honom. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej M!
  Måste fråga vem du menar som jag inte skriver så mycket om längre? Jag har inte haft pojkvän under hela tiden jag haft bloggen så jag blir lite fundersam på vem du menar..

  SvaraRadera