lördag 23 februari 2013

HappyHappyHappy

Wop wop! 
Oh vad jag älskar att jobba!!! Så sjukt kul när det är mycket att göra - man halvt springer mellan borden, öl hit, drinkar dit, mat dit, desserter dit sååå kul!! Nu är jag helt öm i kinder måste ha lett mer än någonsin idag;) Älskar att jobba med folk! Ger sån energi!!

På vägen hem från Waynes går jag såklart förbi min granne - glasstället med 96 smaker. Svårt att inte köpa sig någon kula ska jag säga... Idag blev det en chokladvariant med hasselnötter och en kula valnöt. Mumma!!

Tänkte att jag skulle ger tips på två sjuuukt goda smaker glass som jag antar man kan köpa i Svealand. 
 Häagen-Daza Vanilla caramel brownie och Pralines och cream. Sjuuukt goda - båda två!!! Brownien var kanske nååågot godare ohh eller jag vet inte jo kanske lite godare. Har ni inte testat gör det till söndags filmen imorgon!!!
Ha en härlig mellokväll :) 

3 kommentarer:

  1. Jag blir så glad när jag hör att du älskar ditt jobb så mycket, kan ju lite bero på att du inte är där varje dag, så egentligen skulle alla ha det så,annars kanske ansiktsmusklerna inte skulle räcka till. J bra är det i alla fall. Ja glassgubben kommer att så småningom ruinera dig och rulla fram. Hm.Ja någon mysig melodifestival kan jag inte skriva under på. Enl. en äldre dam som jag (får man tycka att det var skit?)så var det inget för mig. Ångrade att vi inte tittade på mästerkockarna som vi missade i onsdags när de små gossarna var här och vi spelade plump i stället, vilket var trevligt.Vi får titta på det en annan gång eftersom det är mycket (skit) på tv. Inte så negativ mormor solen skiner ju så nu måste lakan tvättas och hängas ut. Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Blir såååå sugen att vara med dig och smaka..... men för mig skulle det ju absolut inte funka. Rullningen skulle komma som ett brev på posten;)saknar dig på "myssöndan"<3

    SvaraRadera
  3. Sant mormor, mycket sant! Hahahha tv är skit helt enkelt! Ohhh vad härligt, här pissar det ner idag så mycket bättre att vara i Storvik än Nice alltså ;)

    Mamma den kommer nog snart med här... Hoppas bara att brevbäraren aka kalorierna inte hittar fram antar dock att det är ofrånkomligt. SAKNAR den och dig till tusen också speceillt med tanke på kontrasten, mysmedmammaochtiobakverk eller jeanpaulsartrepåfranskamedtjogofrågortill. Valet känns liksom ganska självklart ;)

    SvaraRadera