lördag 9 februari 2013

Min lördag

Hello my friends!
Hela Sverige kollar väl på Mello just nu! Ser uppdateringar över hela internet, av vad jag förstår behövs det fler stilister.. Kan inte direkt döma själv eftersom det är lite svårt att kolla - eller vänta svtplay kanske sänder!? Jaja att tänka på en annan gång!

Jag har jobbat på Waynes idag! Oh vad jag älskar att jobba - man får sån energi av att jobba och vara trevlig med folk!! Jag är verkligen ingen pluggmänniska men det är ju tur världen består av alla olika typer! Nu har jag städat inför mitt besök från Sverige imorgon!!!!!!!! Mamma och grannen Gunilla kommer hit :) Eller ja det kommer väl egentligen inte hit - de ska fixa i mamma och pappas studio i Vence men kommer såklart in till Nice! De landar redan 9 och kommer hit för brunch!! Super kul ska det bli :) Har en hel lista med saker jag vill ta med dem på ;) 

Nu ska jag möta upp en klasskompis för några drinkar!!
Bilderna har inget med texten att göra men är inte så kul att se när jag städar och jobbar har ju redan lagt upp en bild på så ni får se när jag och min roomie Nathalie åt lunch i veckan. Såklart åt vi efterrätt, sjukt gott!!! Nathalie år tiramisu och jag chokladfondant... Ett plus att få både glass och grädde till choklad skapelsen. 

Nej nu måste jag snygga till mig lite - sminkade mig 7.30 imorse... //Tjejen som gör allt för att snart rulla fram

Tillägg 6 mars: Restaurangen vi åt på heter Brasserie de l'etoile.

1 kommentar:

  1. Sitter här och äter godis i massor. Vad gör jag då? Jo några extra snabba stavtag så går ångesten över trots att jag måste pulsa i oplogade vägar och en isvind. Kanske värt det fredag o lördag. Kul att prata med dig idag. Jag kanske måste ladda lite och fundera på en lillsemester.Blev lite sugen. Känns som jag måste skärpa mig (gamling) Ha så kul med dina gäster. Kram

    SvaraRadera