söndag 3 februari 2013

One night in Bangkok.... FEL! Cannes!

Japp som ni vet spenderades lördagskvällen i Cannes! Mycket trevligt!! Dock förstår jag mig inte på nattlivet här i Frankrike. Man tror att det är värsta holabanola men nej nej nej... Att gå ut i Nice är totalt värdelöst om man vill klä upp sig - alla går till Waynes, ingen har högklackat och klänning. Så ja det är bara att behålla kläderna du gått i hela dagen.. Men kul som satan är det! Jaja Cannes nattliv ska då vara lite annorlunda med riktigta klubbar istället för pubar. WRONG! Eller ja många hade väl högklackat och kjol eller klänning men tro mig stället var mindre än pitchers hemma i Örebro. Weird! 
 Jag och Chloe åkte lite tidigare än resterande gänget från Nice för att gå runt och kolla in staden. Tyvärr spöregnade det, jag menar inte lite regn utan det bokstavligen vräkte ner. Kaffet på tågstationen blev vår räddning ;) 

 När vi tröttnat på tågstationens läckerheter (kaffe) gick sprang vi till en irländsk pub vid namn MaNolans för att äta. Var helt omöjligt att kolla in staden.. Fantastiskt god mat var det iaf - nachos är en riktig favorit hos mig!
 Mitt hår förvandlades från platt och rakt till lite större och lockigt. Tack min nya plattång/locktång från GHD som jag fyndade på flygplatsen - nästan halva priset!!

 Partygran!


 02.30 tog vi nattbussen hem till Nice och var hemma 4.00 - 1.5 timmars bussresa.... Tåget tar bara cirka 30 min men det sista går redan vid 23-00 någongång alltså var det bussen som gällde.
 Delade känslor inför nattbussen... 
Jag kom i säng runt 4.30 och vaknade 9... Inte allt för mycket skönhetssömn alltså vilket tydligt märks ska jag säga. Ujujuj vacker utan spackel... Nja inte idag då! Nu ska jag med andra ord sova!!! 

Imorgon ska jag börja en språkskola här i Nice. Fem dagar i veckan à fyra timmar i fjorton veckor ska jag nöta franska. Detta kombinerat med min distanskurs från Dalarna (som är ubersvår) ska förhoppningsvis hjälpa mig att lära mig detta halvt ologiska språk. Frågade även om Waynes ville att jag skulle jobba lördagar och det ville dom så varje lördag ska jag jobba där. Känns som att allt har löst sig skrämmande bra :) 

Men nu behöver jag som sagt en stor dos sömn så hjärnan är on fire inför morgondagens första lektioner. 

Sov så gott :) 

1 kommentar:

  1. Det verkar passa mig väldigt bra att slippa klä upp sig för att var i Cannes. Det ser ju ut som ni haft kul i alla fall och ni ser verkligen uppklädda ut. Den där maten såg väldigt god ut. Nu har du sovit ut och haft franska lektioner som jag hoppats gått bra. Allt gott till dig. Kram

    SvaraRadera