lördag 12 januari 2013

Ventimiglia - Matimiglia?

Mat nr 1 - Sallad i solen på trappan utanför Nice tågstation. 
Tåget skulle gå 12.55 plötsligt försvinner det från skylten utan något meddelande. Ingen förstår något. Efter 10 min lyckas en man som jobbar på stationen (!) ta redan på att tåget blivit inställt och att nästa går 13.25. Typiskt franskt - noll koll och system! Älskar Frankrike men ibland saknar man ordentliga Sverige.

Möttes av samma strålande sol i Italien!
 Chloe at the market. 
 Fina stad!
 Mat nr 2 - italiensk glass!
 Flower market.
 Mat nr 3 - hemmagjord tiramisu och dagens andra cappucino!
 
Flowers. Fake flowers. Passar mig mer än riktiga som jag bara lyckas döda men inget köp blev det ändå.
 Mat nr 4- bästa pizzan på tåget hem! 
Nope, icke glutenfri men ibland kan jag inte stå emot. Är det första med gluten jag ätit sen jag kom tillbaka från min snabbvisit i Sverige.

Det shoppades väskor och smycken på marknaden. Jag fick med mig en väska, två halsband och en Amaretto (riktigt billigt med alkohol). Bilder kommer annan dag nu bär det av mot jobb. Väskan är packad med den lilla svarta och nytt halsband - house warming party direkt efter jobbet!

9 kommentarer:

 1. I LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOUI LOVE YOU!!!!!!!!!
  Visste du förstås redan - men ännu mer när jag får se alla UNDERBARA bilder. Åååååh, jag känner det! Känner dofterna, värmen, livet där. I can stand my fucking weather om du visar lite mer bilder! TACK!!! Och puss förstås.

  SvaraRadera
 2. Ursäkta mig men HOUSEWARMINGPARTY!??? Hallo lite Hollywood varning låter det som. Hoppas du berättar vad det är för nåt. Det kommer vi nog att ta efter nämligen..... snyggt namn;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Berättat det nu! Inte så spännande som det låter kanske.. Roligare med svensk inflyttningsfest då man ger present om jag får säga vad jag tycker!

   Radera
 3. Underbara bilder. Lite kul när man känner igen sig lite. Om jag tittar ut ser jag att snön åter faller, kanske blir en till skottardag.(känns jobbigt) Verkar kunna bli en sparktur, mulet men fint sparkföre. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh vad jag avundas dig. Var nämligen där i somras och jag har så varma mysiga minnen därifrån. Skönt att du är pigg igen / Birgit

   Radera
  2. Hoppas ni inte behövde skotta allt för mycket!!

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  4. Ja det är verkligen jätte mysigt där speciellt kul när man har egna minnen :)

   Radera