torsdag 17 januari 2013

Detaljer makes a difference

Probiotika var ingen mirakel medicin när det kom till mig.. Blev mycket sämre! Jaja bara att gå tillbaka till apoteket (bättre kunskap och kontroll än doktorn jag fått besök av så nu litar jag mer på apotekaren). Tydligen är probiotikakuren känd över hela Nice och folk kommer till "mitt" apotek bara för att de hört man blir frisk och kry så snabbt men tji fick han denna gång. 

Det skrevs istället ut en andra antibiotika (fick ju allergiska reaktioner på det första penicillinet och antibiotikan) tillsammans med andra piller och vet ni - redan efter några timmar kände jag skillnad. Det var som att min konstanta huvudvärk under drygt fyra veckor plötsligt försvann och igår morse vaknade jag med en energi jag inte haft på länge. Blir såklart fortfarande halvt död av att gå i trappor meeeen jag är såååå mycket bättre och nu ni nu ska jag bli frisk. På riktigt. 

Här kommer bilder på mina shoppingfynd från Italien! 
 Idag är jag ledig så jag hoppas på en stor sol :)
Have a wonderful day!

3 kommentarer:

 1. Hoppas piggheten är bestående. Vilken fin väska. Ha nu en solig ledig dag att hämta krafter på. Tydligen är det snöskottning här idag också. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Hanna! Så glad att du börjat blogga igen :) Hoppas du blir bättre nu!! Puss&Kram//Madde

  SvaraRadera
 3. Det hoppas jag med :) Ojojoj vad ni skottar, tur att ni har snöslunga.

  Vad roligt att du tycker det min vän Sven!!!

  Puss!

  SvaraRadera