tisdag 19 mars 2013

Uppe i det blå

Sitter på planet hem till Sverige. Älskar Norwegian och deras wifi :) 
Lämnade ett helt underart Nice. Idag var det verkligen sommarkänsla! 
 Älskar min stad - vädret, kulturen, stämningen - allt  
Okej, inte allt - de administrativa delarna av samhället är från urminnes tider, papper och filer - inget är digitalt. Helt sjukt år 2013. Deras extrema ineffektivitet, som svensk flyger myrorna i kroppen i bland. Flygande myror ujuju det är inte bra ska jag säga ;) Deras syn på kvinnan - de har långt kvar innan de ens är i närheten av den jämställdhet vi har i Sverige. 
Jajaja men det gör inget för jag älskar Nice och tar lite sånt bara jag får bo där just nu :) 

Tror ni mig inte när jag säger att vi hade sommarkänsla? 
Klockan var bara runt 10 på morgonen när jag svischade förbi Promenade des Anglais. 
 Duscha hunden - inga konstigheter?!
Jag hade på mig en skinnjacka men den och sjalen åkte snabbt av för att undvika att själv förvandlas till ett hav när jag sprang runt på min ärenden på morgonen :) 

Igår var det dock så kallt när jag cyklade till skolan att dunjackan hemma i Sverige låg på önskelistan men ja sen helt plötsligt är det sommar. Iprincip alla är sjuka. Inte så svårt att förstå!! Väderguden leker någon form av gissningslek med oss. 
Nu ser jag framemot en vecka hemma med alla som jag saknar :) 

Vi hörs från kyligare breddgrader! 

1 kommentar:

  1. Man måste ju säga att det är skillnad på väder, här har vi ingen baddräkt och duschar hundar, nej det är fårskinnspäls som gäller knappt det räcker Om det är minus 1 grad o blåser är det lika med 10 grader kallt. Undra på att jag tyckte att jag förfrös mig igår De sade det på TV i kväll. Så fina bilder från det underbara havet med det lilla barnbarnet i förgrunden.Ses snart Kram

    SvaraRadera