tisdag 12 mars 2013

Le Bubbles Bar Lounge

God middag! 
Nu är det snart lunchdags för mig. Seg upp i ottan för att plugga. FUCK FUCK FUCK! Vad svår veckans litteraturseminarium på onlinekursen från Dalarna är. Ingen franska skola för mig idag alltså utan plugg med onlinekursen hela dagen :( Nikita kom över igår och hjälpte mig med två inlämningsuppgifter som skulle in innan midnatt - alltid bra när en fransktalande läser igenom. Han förstod inte varför vi lärde oss så konsiga grejer på så konstigt sätt... Aldrig hade han gjort något liknande och killen pratar sju språk!!! Fick även reda på att en kompis här nere som pratar flytande franska hoppade av kursen från Dalarna eftersom den var för svår. HUR ska då jag som inte pratar flytande franska klara den?! Jajaja inget att gnälla över utan bara att sätta fart - har man valt den som valbartermin och vill ha ut sin examen till sommaren ja då är det bara att kämpa på. Men FUCK vad svårt det är säger jag bara!

Över till roligare saker - fredagens middag :) 
Vi gick till Le Bubbles Bar Lounge som ligger på en tvärgata från Rue Massena, alltså mitt i centrum. Ett väldigt populärt ställe och man såg snabbt att det var "inne-folket" som hängde där. 

Laura åt en ceasarsallad.
Philipp camembert. 
 Jag fick en kul variant av getost sallad - osten var inbakad!
Mycket gott.
 Marina och jag!
 Nadia, Laura och Philipp!
Vi satt ute under värmelamporna (heter det så?!) hela kvällen :)
 Fick med dom på att testa efterrätter ;)
Pistageglassen var bland den godaste jag någonsin ätit. Skulle kunna gå tillbaka bara för att äta den :) 
 Nutella tiramisu. Tror inte riktigt dom vet vad en tiramisu ska innehålla. Var kex, vitgegga (inte innehållande mascarpone) och en klick nutella på toppen. Fantastsikt gott men vet inte om man kan säga att det var en tiramisu men men vad gör det när det är gott!?
Kommer ni ihåg när jag och Nikita var på Le Hussard. Inlägget hittar ni här. Där kan vi tala om tiramisu med nutella. OMG! Tror att de två skapelserna vi åt där är i topp på listan över godaste bakverk :)
När de andra gick vidare till Waynes gick jag vidare till sängen - skulle ju upp och jobba på Waynes tidigt dagen efter! En mycket trevlig kväll hade vi och Le Bubbles Bar Lounge är absolut ett ställe jag rekommenderar om man vill ha lounge känsla! Inte för att sitta i avkopplande atomsfär och äta en trerätters, allt beror ju på vad man är ute efter :)

Back to plugg och boken Le ventre de l'Atlantique...

2 kommentarer:

  1. Så trevligt och som vanligt gott. Ceasarsallad gillar jag,så gillar denna kräsne mormor mascapone (stavas vet ej)det tycker jag är en riktigt god kaka.Du har verkligen satt dig i svårigheter vad gäller franskan. Lycka till. NU HAR jag varit till Gävle och beställt pass, hör o häpna. Jag får titta hur det ser ut i maj och hur du har det då.Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Wiiiiiihoooo mormor - ett steg närmare Frankrike!!!! :)

      Radera