onsdag 12 september 2012

Vive la France!

Hej! 
Måste säga att det är fantastiskt roligt att så många läser bloggen var dag även fast inläggen inte kommer så ofta. Igår lämnades syskonen och Sandra av på flygplatsen så nu är det vi tre gamlingar kvar - mamma, pappa och jag! Pappa åker hem på tisdag och mamma på fredag. 

I lägenheten finns inget internet därför lyser blogginläggen med sin frånvaro... Den 24 sept flyttar jag till en lägenhet i centrala Nice sen en vecka senare får jag komma in i "min" på 26 Rue Meyerbeer. Två gator närmare stora torget än den första!

Vi har haft en underbar vecka här nere :) Vädret är fantastiskt, knappt kofta på kvällarna - absolut inte byxor, upplevt byar, landskap, sjöar, hav, marknader, vinprovning på slott, mammas 50års dag ja hur mycket som helst!Nu dör batteriet. Vi hörs snart igen :) 

1 kommentar:

  1. Ja jag säger då bara det - änteligen ett inlägg. Fredag em. kl 17. Mf kom just i från Storvik för att vara kvar tills jag åker hem- Idag regn o blåst men bättre nu. Vi har Fabbe hemma än så länge få se om han sticker. Addi jobbar. Ha det bra. Kram

    SvaraRadera